top of page

VOEDINGSTRAJECTEN

Nikki

We leven in een wereld dat gedomineerd wordt door afvallen. Maar aankomen in gewicht? Dat hoor je niks over. Terwijl het net zo'n lastig proces is. 

Het is niet geheel onlogisch dat je meer kan vinden over afvallen dan over aankomen. Meer dan de helft van de Nederlandse volwassenen heeft overgewicht. De cijfers doen je bijna vergeten dat er ook nog een grote groep is die compleet het tegenovergestelde meemaakt. 

Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn om je gewicht onder controle te houden. Je probeert zoveel mogelijk te eten maar toch kom je niet aan. Er zijn voedingsprogramma's voor ondergewicht. Het is even zoeken, maar ze bestaan. 

Wat je vindt zijn menu's vol met calorierijke maaltijden, volle producten en weight gainers als tussendoortje om het af te toppen. Uhhh ja, zo kom je wel aan. 

Waar zijn de gezonde maaltijden gebleven? Je weet wel, van die maaltijden met vitamines, langzame koolhydraten en onverzadigde vetten? Een bord vol groenten, eiwitten en zonder suiker. Ik kwam het niet tegen. Tijd voor verandering dus.

Of je nou kiest voor een eenmalig advies of samen met mij heel gericht aan je voeding werkt, elke stap die je zet voor je gezondheid is de juiste.

We hebben allemaal wel eens momenten waarop we een extra hulpmiddel of duwtje in de rug kunnen gebruiken. Met een voedingstraject van Dertien ga jij op ontspannen wijze aan de slag met persoonlijke gezondheid. Zonder dat je hele wereld gelijk op de schop gaat. 

Eten moet namelijk leuk zijn. En blijven. Ik geloof niet in een streng dieet met restricties. Daar is al snel de rek uit en geeft geen goed gevoel over jezelf. Ik duik liever de diepte in. Hoe maken we eten een aanvulling op jouw leven in plaats van een invulling? 

Ik geloof heilig in de juiste balans tussen voeding, eigenwaarde en beweging. Daarom kijk ik ook naar beweging en mindset. Stap voor stap zonder tijdsdruk. Ik ben er net zolang jij wil.  

Voedingsbegeleiding: waarom ik het anders doe

Nikki van der Post

Die berg met diëten en regels? Die is nu wel groot genoeg, vind je niet? Tijd om een einde te maken aan alle tegenstrijdigheden die jouw aandacht afhouden van dat wat je het liefste doet: lekker leven.

In slechts drie stappen naar persoonlijke gezondheid. Dat klinkt goed he? Ben je lekker snel klaar! Helaas, voor snel resultaat ben je bij mij niet aan het juiste adres. Door te kiezen voor Dertien, kies je voor een realistische weg naar een gezonde levensstijl. Geen trucjes of ‘quick fixes’, maar geduld en écht resultaat. Wel in drie stappen

✦ Eerste stap is kennismaken..
Als je straks jouw voedingstraject hebt aangevraagd (want dat doe je), neem ik binnen drie werkdagen contact met je op. Je brengt mij op de hoogte van je huidige levensstijl en de wens die je voor ogen hebt. Op basis van ons gesprek ga ik aan de slag met jouw persoonlijk voeding- en bewegingsplan.

✦ ..dan volgt het voeding en bewegingsplan..
Je ontvangt een op maat gemaakt advies met bijbehorend stappenplan. Het geeft inzicht in hoeveel calorieën je het beste kan eten en uit welke producten je deze kan halen. Daarnaast begeleid het plan je per week met opdrachten, vragen en inzichten. Zo werken we ook aan beweging en mindset. 

✦ ..en daarna gaan we aan slag
Dat kan zelfstandig of samen met mij door middel van persoonlijke begeleiding. Wat je ook kiest, ik check altijd bij je in voor een update. Een luisterend oor kan nooit kwaad en grip op je lijf, gewicht en gezondheid hoef je niet alleen te doen. 

Persoonlijk voeding- en bewegingsplan (incl. voedingsapp)

Online intakeformulier

Persoonlijk voeding- en bewegingsplan volledig afgestemd op jouw behoeften, voorkeuren en wensen.

Weekmenu's via Dertien Vytall app. Met op dit moment 1.000+ gerechten.

Uitgebreide database vol trainingen en workouts

Gratis E-book ‘De basis van een gezond voedingspatroon’ inclusief productenlijst

Onbeperkt vragen stellen via de app

Af en toe check ik bij je in om ervaringen te horen en te bespreken.

48,50 per maand

Voedingstraject
'Persoonlijke gezondheid'


Online startsessie

Eén op één begeleiding

Persoonlijk voeding- en bewegingsplan volledig afgestemd op jouw behoeften en inclusief eWorkbook

Traject loopt via de Dertien Vytal app. Je ontvangt weekmenu's, bewegingsschema's en begeleiding naar ontspanning

Elke twee weken 30 minuten online consult om ervaringen te horen en uitdagingen samen aan te gaan


Onbeperkt vragen stellen via de app

Net zolang jij nodig hebt

93,00 per maand

Voedingstraject
'Voeding & beweging bij een eetprobleem'


Online startsessie


Eén op één begeleiding

Persoonlijk voeding- en bewegingsplan volledig afgestemd op jouw behoeften en inclusief eWorkbook

Traject loopt via de Dertien Vytal app. Je ontvangt weekmenu's, bewegingsschema's en begeleiding naar ontspanning

Elke twee weken 45 minuten online consult om ervaringen te horen en uitdagingen samen aan te gaan.

Onbeperkt vragen stellen via de app

Net zolang jij nodig hebt

102,00 per maand

Mijn voedingstrajecten zijn voor iedereen

En dat meen ik. Ook al ben ik ervaringsdeskundige in ondergewicht, ik begeleid iedereen die aan de slag wil met persoonlijke gezondheid. Dus wil je een duurzaam gezonde levensstijl voor jezelf creëren en wil je naar je eigen lichaam leren luisteren in plaats van naar voorschriften leven? Vraag dan jouw voedingstraject aan.

Videocall

Soms is het vragen om hulp een hele stap

In de ideale wereld heb je zelf alle antwoorden en oplossingen in huis. Maar hé, we zijn soms net mensen. En dus is het fijn als je iemand op laagdrempelige wijze om hulp kunt vragen. 

Wil jij wel eens wat vragen stellen over voeding? Zijn er een aantal dingen waar je tegenaan loopt, maar vind je het volgen van een voedingstraject een te grote stap? Dan kan je bij mij terecht voor een videocall.

Tijdens het videogesprek kan je mij in een half uur alles vragen wat je wil weten over voeding. Bij het aanvragen krijg je een kort intakeformulier zodat ik vooraf al enige informatie heb. En daarna krijg je in een half uur tijd antwoord op je vragen en ontvang je tips en tricks zodat je na de call direct zelfstandig aan de slag kan gaan. 


€ 35,-

Disclaimer

Ik ben een ervaring- en voedingsdeskundige, géén dietist of therapeut. Met Dertien wordt niemand behandelt en medisch advies geef ik niet. Mijn kennis komt door jarenlang zelf struggelen met voeding dankzij een eetstoornis, prikkelbaar darmsyndroom en ondergewicht door eetprobleem, gecombineerd met de HBO opleiding Inspanningsfysiologie & Voedingsleer en verschillende cursussen zoals Gedragsverandering bij gewichtcontrole. Mijn doel is bewustwording creëren. Ik zal je nooit vertellen wat je moet doen, ik geef adviezen en suggesties onderbouwd door de theorie vanuit Voedingsleer. 

Beeldmerk Dertien
Logo Dertien

Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief!

Meeste nieuwsbrieven zijn saai, te vaak en niet interessant. Deze niet. Beloofd!

Bedankt, je bent nu aangemeld voor mijn nieuwsbrief

bottom of page