top of page

PERSOONLIJKE GEZONDHEID

DertienVoedingenBeweging_Nikkivanderpost_kleur9.png

Dertien is een manier van eten, denken en bewegen die jouw kijk op voeding en gezondheid verandert

Je hebt van alles geprobeerd maar het lukt maar niet om oude patronen te doorbreken. De focus op je gewicht is zo groot dat eten een moetje is geworden. En bewegen? Daar is de agenda te druk voor en je hoofd te vol.

Door voeding en beweging veel simpeler te maken voor mijzelf, ben ik fitter, gezonder én gelukkiger geworden. Geen focus meer op wat de weegschaal zegt, maar luisteren naar wat mijn lichaam vertelt.

Dat is dan ook precies wat ik, Nikki, graag aan andere mensen mee wil geven.

Ik heb alle algemeenheden en zogenaamde regeltjes overboord gegooid. Mijzelf niet meer laten leiden door 'je moet' maar ik ben de dingen gaan doen omdat 'het kan', 'het goed voelt' en 'het past in mijn leven'. 

Vergeet dat ene kleine cijfertje en/of die honderden (ongefundeerde) meningen. Gewoon weer doen wat je het liefste doe: lekker eten, veel bewegen en volop genieten van het leven.

Het is tijd om te luisteren naar je lichaam. Tijd voor jouw persoonlijke gezondheid!

✧ Je zit in een vicieuze cirkel van diëten, niet vol kunnen houden en weinig resultaten

✧ Je hebt van alles geprobeerd maar komt niet aan in gewicht 

✧ Je voelt je moe en futloos

✧ Je kan niet meer genieten van eten en ervaart het als een moetje

✧ Je wilt het nu écht goed aanpakken. Geen quick fix maar een duurzaam resultaat om definitief af te rekenen met dit gevoel

✧ Je ziet door alle tegenstrijdige voedingsadviezen, onderzoeken, nieuwsberichten en blogs meer beren dan weg

Herken jij dit?

DertienVoedingenBeweging_Nikkivanderpost_kleur2.png

Ik weet hoe het voelt

'Hoe kom ik aan?', 'Wat te doen met ondergewicht?' en 'Mag je sporten met ondergewicht?'. Zomaar wat zoekopdrachten waar ik zelf ook regelmatig op gegoogled heb. Want een paar jaar geleden struggelde ik enorm met mijn gewicht. 

De weg die ik heb afgelegd met mijn eigen strubbelingen rondom voeding, zorgt ervoor dat ik anderen hier ook mee wil helpen. Ik ken het gevoel van klem zitten tussen fit en gezond willen zijn en tegelijkertijd ondergewicht proberen tegen te gaan. 

Ik wil je laten ervaren dat het aannemen van een gezonde levensstijl geen hogere wiskunde hoeft te zijn. Dat je met kleine stappen al grootse veranderingen door kan maken. Alle aangeleerde gedachten en gewoonten zijn ruis op de lijn voor datgene wat je het liefste doet: lekker leven. Samen halen we zoveel mogelijk ruis weg. Zodat jij weer 'jij' kan zijn. En jouw relatie met je lichaam weer gelukkig is. 

Het voedingstraject 'Persoonlijke gezondheid'

✧ Van onrust naar rust. In je hoofd en in je lijf

✧ Van onzeker zelfbeeld naar zelfvertrouwen

✧ Van fysieke klachten naar lekker in je vel met veel energie

✧ Van eten op automatische piloot naar positieve kijk op voeding en beweging. 

✧ Van moeten naar willen

✧ Van gespannen koken naar ontspannen eten

✧ Van stilzitten naar lekker bewegen

Ben jij niet op op zoek naar een “quick fix” maar bereid om tijd en aandacht aan jouw gezondheid te geven? Laten we dan gauw gaan starten!

Wanneer je straks jouw aanvraag doet (want dat doe je), neem ik binnen twee werkdagen contact met je op. 

Online startsessie of op locatie

We plannen een online kennismaking in van ongeveer 30 minuten. We maken kennis met elkaar en je neemt mij mee in jouw levensstijl, ervaringen, goede momenten en minder goede momenten. 

Woon je in regio Rotterdam? Dan kan de intake ook tijdens een wandeling.

Traject op maat

Je ontvangt een op maat gemaakt advies. Zo weet je precies hoeveel calorieën je het beste kan eten en uit welke producten je deze kan halen. Het traject verloopt daarna via de Dertien Vytall app. Je ontvangt weekmenu's, start met bewegen en gaat aan de slag met het eWorkbook. Zo werken we stap voor stap aan jouw persoonlijke gezondheid.

Ik ben er zolang het nodig is

Het traject duurt zolang het nodig is. Het is mijn doel om je zoveel mogelijk tips en trucs mee te geven zodat je het na een tijdje zelfstandig voort kan zetten. We hebben geen haast, ik ga mee in jouw tempo.

Het traject in het kort

✧ Een persoonlijk programma met de focus op voeding, beweging en mindset. Het complete plaatje voor persoonlijke gezondheid 

✧ Eén op één online begeleiding via de Dertien Vytall app en elke twee weken check ik bij je in door middel van een online consult van 30 minuten

✧ Een startsessie van 45 minuten waarin we online kennis maken en ik vertel je alle ins & outs van het traject

✧ Je volgt het traject via de Dertien Vytall app. De recepten zijn afgestemd op jouw wensen en je hebt keuze uit +1.000 gezonde gerechten. Ook vind je hier je trainingen en staan er meditaties voor je klaar als het nodig is. 

✧ Elke twee weken check ik bij je in door middel van een online consult van 30 minuten

✧ Begeleiding van een ervaringsdeskundige en professioneel opgeleide voedingsdeskundige. Grip krijgen op je gezondheid hoef je niet alleen te doen.  

✧ Onbeperkt vragen stellen via de app


93 euro per maand

DertienVoedingenBeweging_Nikkivanderpost_kleur4.png
Beeldmerk Dertien
Logo Dertien

Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief!

Meeste nieuwsbrieven zijn saai, te vaak en niet interessant. Deze niet. Beloofd!

Bedankt, je bent nu aangemeld voor mijn nieuwsbrief

bottom of page