top of page

PERSONAL TRAINING

DertienVoedingenBeweging_Nikkivanderpost_kleur4.png

Bewegen is gezond. Velen van ons weten dit ook wel, maar toch is het vaak een gevalletje 'ik weet dat het moet maar....'

Hoge drempels en rijen beren op de weg. Om nog maar niet te beginnen over de ladingen aan smoezen die we kunnen bedenken. Als we echt stappen willen maken, moet bewegen in het algemeen en sporten in het bijzonder aantrekkelijk zijn. 

Door middel van personal training worden sport en beweging een vast onderdeel in de week. Het draag bij aan jouw proces naar persoonlijke gezondheid. Het maakt je fit, sterk en versterkt het je zelfbeeld en zelfvertrouwen. Dat is fijn voor de momenten dat je even niet zo lekker in je vel zit. 

Personal Training bij mij is een combinatie van inspanning en ontspanning. Ja, het is hard werken maar tussendoor is er volop ruimte voor een kletspraatje en maken we lol. 

Vind jij het lastig om naar de sportschool te gaan? Houd onzekerheid of angst je tegen? Of weet je niet goed welke vorm van training bij je past vanwege een eetprobleem of eetstoornis? Ik help je graag!

Door samen met mij te trainen, werk je aan de versie van jezelf waar jij je comfortabel bij voelt. Jouw persoonlijke motivatie zetten we om in een verantwoorde training. Van één keer per week tot meerdere trainingen per week, net wat in jouw agenda en budget past. 

De focus ligt op krachttraining en wordt regelmatig aangevuld met hartslag verhogende oefeningen. Of je nou net begint of al tijdje bezig bent, je kan op elk niveau en op elke leeftijd beginnen met krachttraining. Ik leer je de juiste technieken aan zodat je veilig en met resultaat traint. 

Eén op één training 

Trainen op een manier die bij je past

DertienVoedingenBeweging_Nikkivanderpost_kleur20.png

Geen gepieker meer over wat je moet doen als je in de sportschool staat. Laat die zorgen maar aan mij over! Ik help je en verzin trainingen die bij je passen.

Met mijn kennis en jouw inzet halen we het beste uit elke
training. Hoeveel resultaat je daar mee haalt? Nou, best veel. Zo krijg je niet alleen ontzettend veel energie van een bezoekje aan de gym maar simpele dagelijkse bewegingen worden makkelijker en soepeler, je nachtrust verbetert, stress wordt verlaagd, je houding wordt beter en je krijgt meer zelfvertrouwen en goede kennis van je lichaam. 

Zie mij als jouw stok achter de deur voor een langere periode of als tijdelijke ondersteuning. De trainingen zijn op een vaste dag in de week. Ik maak gebruik van een vaste locatie in Rotterdam Hillegersberg.

Sporten met / na een eetprobleem, kan dat wel?

Sporten in combinatie met een eetprobleem of eetstoornis is een lastig dingetje. Want doe je er nou wel of niet goed aan? Het is goed voor je gezondheid maar tegelijkertijd vraagt het ook veel. Van je lijf en van je hoofd. 

Zelf ben ik van mening dat je kan (blijven) sporten. Het brengt namelijk zoveel voordelen met zich mee. En die helpen je in het proces en bij het herstel. Wel denk ik dat je er goed aan doet om samen met iemand te sporten. Iedereen heeft namelijk zijn eigen ups and downs. Dat is meer dan normaal en helemaal oké. Maar op dat soort momenten kan een steuntje in de rug je helpen. 

Om die reden ben ik zeven jaar geleden gestart met een personal trainer. Krachttraining heeft mij het vertrouwen in mijn lichaam teruggegeven. Ik heb geleerd balans te creëren in mijn energie, toe te geven aan gevoel en emotie en grenzen durven aan te geven. 
Het was in het begin best lastig om mijn draai te vinden maar dankzij de begeleiding is sporten steeds fijner en makkelijker geworden. Mijn focus verschoof (langzaam maar bewoog wel zeker) van eetprobleem naar genieten van het gevoel lekker in je vel te zitten. En dat gevoel, dat gun ik iedereen!

Trainen onder begeleiding. Hoe werkt het?

Eigenlijk best simpel. Als je straks het contactformulier hebt ingevuld (want dat doe je), neem ik binnen een dag contact met je op voor een gratis online kennismaking. Ik stel de simpelste vraag die je maar kan bedenken: hoe kan ik je helpen? Je vertelt jouw ervaringen, wensen en eventuele angsten op het gebied van sport en krachttraining. Daarna plannen we jouw eerste training in. 

Tijdens de eerste training ervaar je hoe het is om te trainen onder begeleiding van een personal trainer. Jij leert mij kennen en ik jou. Ben je enthousiast? Top, dan plannen we gelijk de volgende trainingen in. 

Elke training bevat oefeningen die op eigen wijze bijdragen aan jouw doel. We trainen met veel variatie waardoor je steeds weer opnieuw uitgedaagd wordt en langer gemotiveerd blijft. Zo werken we stap voor stap aan jouw gezondheid.

60 min Full body training
69,50 per uur

Beeldmerk Dertien
Logo Dertien

Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief!

Meeste nieuwsbrieven zijn saai, te vaak en niet interessant. Deze niet. Beloofd!

Bedankt, je bent nu aangemeld voor mijn nieuwsbrief

bottom of page